Aafrika "iminature"

See on Mari ajaveeb. Viibin kolm kuud Aafrikas riigis nimega Kamerun. Sattusin siia vabatahtlikuna läbi Globaalse Hariduse Võrgustiku (GLEN), vaata täpsemalt www.glen-europe.com, ning tegelen laste keskkonnaharidusega, kliimamuutuste õpetamisega koolides programmi GLOBE abil, www.globe.gov. Kirjutan siia oma muljeid ja m6tteid. Lugege aga ning j2tke kommentaaride alla teateid!

Name:
Location: Estonia

Friday, September 08, 2006

Yks pilt, sest yles panek v6tab meeletu aja...


Niisiis, yritan siin teile natuke pilte yles riputada, et siis Simone s6brad, kes eesti keelest midagi ei m6hka, saavad ikka ka kinnitust, et me ikka veel elus ja tervise juures oleme. Sellel pildil valmistab Simone parajasti 6htus66ki endale ja mitte v2ga n2ljasele Marile, sest eile sai t6epoolest meeletult 6gitud. Mida muud vihmapyhal teha. Taustaks on meie tuba ja voodi Buea tudengikorteris, kus nyyd elame. Mina magan ylemisel korrusel ja Simone alumisel. Kusjuures s22sev6rk on osutunud yllatavalt m6nusaks voodikatteks. Saab hoopis rahulikumalt magada - pole hirmu, et parv vihaseid kihulasi 66sel kallale tuleb ning sind sajast kohast malaariaga systib. Esimesed kaks 66d Yaoundes magasin ilma v6rguta ja siis n2gin kyll ainult painavaid unen2gusid. Tegelikult ega neid s22ski siin nii hirmus palju ka pole, iga p2ev saab kyll m6ne suraka, aga see pole yldse nii hull.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Meil siin on õunaveini hooaeg ja palju sõbralikke herilasi!

12:06 PM  
Blogger tiu said...

Me valmistume siin prussakate rynnakuks, eile teipisime p6randas olevaid auke kinni. Ah muide - Jan (see pikkade juustega saksa poiss) elas n2dal aega agulis ja tuli tagasi kirpudega. T2naseks on Linal ka need kyljes, nii et paar p2eva veel ja ma kratsin ka ennast kui segane, kindel see! P;ikest Sulle Kaplinnast!

5:37 AM  

Post a Comment

<< Home