Aafrika "iminature"

See on Mari ajaveeb. Viibin kolm kuud Aafrikas riigis nimega Kamerun. Sattusin siia vabatahtlikuna läbi Globaalse Hariduse Võrgustiku (GLEN), vaata täpsemalt www.glen-europe.com, ning tegelen laste keskkonnaharidusega, kliimamuutuste õpetamisega koolides programmi GLOBE abil, www.globe.gov. Kirjutan siia oma muljeid ja m6tteid. Lugege aga ning j2tke kommentaaride alla teateid!

Name:
Location: Estonia

Tuesday, August 22, 2006

Meie kodu

Yaoundes on meil koduks CRADAT. See on mingisemane tööliste hostel, kus aeg-ajalt toimuvad lärmakad konverentsid ja seminarid ning osalejad saavad öömaja. Majas on ka neli korterit, kus olemas köök ning meie oleme okupeerinud ühe nendest. Korter on Päris suur. Koridor, suur elutuba, väike köök, magamistuba, vannituba+kemps (viimastes on suht võimatu veevoolu peatada) ning tore rõdu, kus me oma aega vist kodus olles kõige rohkem veedame. Rõdult avaneb vaade lärmakale tänavale ning tudengibarakkidele.

CRADAT. Elame tagumises nurgas, ülevalt teisel korrusel


Hommikune Simone magamas meie voodis sääsevõrgu all.

Muide, sääski siin linnas ikka leidub ning ma sain esimesel nädalal päris mitmel korral sutsata, aga viimastel päevadel pole neid näinud. Siiski on sääsevõrgu all natuke mugavam ja rahulikum magada, sest öösel nad enamasti välja ilmuvad. Nüüd tarbin ka regulaarselt homöopaatilist Staphishagriat, mis peaks sääsed eemale hoidma. Selle nädala jooksul peaks selguma, kas esimesed sääsed endaga malaaria ka kaasa tõid, 12 päeva peiteaega saab mööda.


Ja see on meie tagasihoidlik kööginurk

Pliidil on Eriku käest ostetud pott ning laual tore sinine ämber, mis põranda ning pesu pesemiseks ostsime, rohekas ainult e-dest koosnev jook, meie lemmikud banaanid ja ananass lendava taldriku peal ning nende taga ka taldrikud, mis saime samuti Erikult.

Nii me siin siis elame ja oleme

2 Comments:

Blogger lasuurtihane said...

kuule, seda faili, mis sa palusid, pole veel leidnud, on sul veel vihjeid? kui kiire sellega on?

3:31 AM  
Blogger lasuurtihane said...

muideks, kas sa sellest eestlasest kamerunis ka mingit kippu-kõppu kuulnud oled?

5:03 AM  

Post a Comment

<< Home