Aafrika "iminature"

See on Mari ajaveeb. Viibin kolm kuud Aafrikas riigis nimega Kamerun. Sattusin siia vabatahtlikuna läbi Globaalse Hariduse Võrgustiku (GLEN), vaata täpsemalt www.glen-europe.com, ning tegelen laste keskkonnaharidusega, kliimamuutuste õpetamisega koolides programmi GLOBE abil, www.globe.gov. Kirjutan siia oma muljeid ja m6tteid. Lugege aga ning j2tke kommentaaride alla teateid!

Name:
Location: Estonia

Wednesday, September 06, 2006

Aafrika aeg

K6ik on sellist v2ljendit kuulnud ning k6igil kindel teadmine, mis Aafrikas alati kehtib. Yritused algavad siis, kui viimanegi inimne on kohal, buss l2heb siis v2lja, kui t2ielikult t2is tuubitud... Kunagi ei tea, mis kell kuhugi j6uad ning keda seal kohtad. M6nes m6ttes on see t6si, aga... N2iteks on mul tunne, et mina p6hjustan siin k6ige rohkem hilinemisi, mis kohaklikele kohe tyldsemitte ei meeldi. Kui mingi kohtumine on kokku lepitud, siis pigem ilmu kohale pool tundi varem kui 10 minutit hiljem, hilinemine n2itab, et sul ei ole 6iget pyhendumist ning sul on t2iesti poogen inimestest, kellega kohtuda oled lubanud. K6ige v2hem hilinetakse siin s6pradega kohtumisele minnes ning k6ige rohkem, kui inimene on sulle t6esti vastumeelne ning sa ei taha seda otse v2lja 6elda. Ning nii hilinemist ka t2lgendatakse - solvanguna.
Selline kiire m6tiskelu.
T2nane p2ev oli tore! Simone tuli ka Limbesse kaasa, mis mind eriti sinna s6ites ja tagasi tulles r66mustas, kuna reiskaaslased osutusid j2llegi suht pealetykkivateks tyypideks - yksinda poleks kyll tahtnud olla.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Aga meil Rootsis on niimoodi, et kui Mari-Ann ja Kadri hilinevad, siis mõjub see ootajatele rahustavalt, kuna annab tunnistust loodusseaduste ja vanade tavade kehtivusest.

1:02 PM  
Anonymous Anonymous said...

We had to maintain the premium sight line and still get our picture with Clay. [url=http://www.vanessasac.com]vanessa bruno pas cher[/url] Looked for to create their particular hip-hop? It could, therefore, that buckles on their head. The main feathers in the wings and the tail have a yellowish color to them underneath, a trait that gives the bird its name. They are often made of cotton or nylon but do have metal or plastic stays in them to limit forward movement.
Well talk more later, I have go take the childern to lunch, buy some food for christmas dnner and try to get mom/dad to sears and buy some good DVD's as I learn just recently not all DVD's are of quality and just don't hold up. [url=http://www.icanadagooseca.com]canada goose jackets[/url] When you are living for Him, singing for Him, playing guitar for Him, sharing His love with those around you; only then will you experience true happiness and find that you are good at everything you do and that He guides you to make great impacts on people lives that bring about the greatest sense of accomplishment and love for the life you live. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose sale[/url]
http://flyballbags.com Steadfast, it would be nice to rag into the sunset with Unbiased Purchasesoundless painted on your pile's rear window, but are you getting the vanquish deal into your shipping? Although it's probably easier to listing shipping once upon a time if your money without delay follows you, you ascendancy spinster out of pocket on opportunities to shield because the timing isn't right. [url=http://www.onlinebeatsbydreoutlet.com]beats pro dr dre fake[/url]

7:05 AM  

Post a Comment

<< Home