Aafrika "iminature"

See on Mari ajaveeb. Viibin kolm kuud Aafrikas riigis nimega Kamerun. Sattusin siia vabatahtlikuna läbi Globaalse Hariduse Võrgustiku (GLEN), vaata täpsemalt www.glen-europe.com, ning tegelen laste keskkonnaharidusega, kliimamuutuste õpetamisega koolides programmi GLOBE abil, www.globe.gov. Kirjutan siia oma muljeid ja m6tteid. Lugege aga ning j2tke kommentaaride alla teateid!

Name:
Location: Estonia

Tuesday, August 22, 2006

Toit 2


Kuna eelmisesse lõiku enam pilte lisada ei saanud, siis jätkan siin. Pildil on Simone ja meie hea sõber Marcelin, kes lõiguvad okrot, millest kastete tegime (vaata eelmist sissekannet).
Tänavatel müüakse igasugu imelikku kraami, millest toitu valmistada. Näiteks hunnik lehtesid, mis tuleb kuulu järgi peeneks hakkida, vees leotada ja hautada ning siis peaksid nad ülihead olema. Pole sellist kraami veel maitsnud, aga pildi tegin:
Ja siis õnnestus pildile jäädvustada veel Marselin' õde, kes parajasti puhastas NKUId, et sellest õhtusööki valmistada. Näeb välja nagu puuoks, millel kooritakse koor maha ning seda koort siis süüaksegi järjekordselt pärast pikka leotust ja haotust vees.
Ja järgmisel korral proovin pildid enne üles riputamist ka õigeks keerata. Toidust võiks rääkida veel õige mitmed leheküljed, aga kuna mul pole endale ka veel kõikide asjade nimed meelde jäänud, siis esialgu aitab.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home