Aafrika "iminature"

See on Mari ajaveeb. Viibin kolm kuud Aafrikas riigis nimega Kamerun. Sattusin siia vabatahtlikuna läbi Globaalse Hariduse Võrgustiku (GLEN), vaata täpsemalt www.glen-europe.com, ning tegelen laste keskkonnaharidusega, kliimamuutuste õpetamisega koolides programmi GLOBE abil, www.globe.gov. Kirjutan siia oma muljeid ja m6tteid. Lugege aga ning j2tke kommentaaride alla teateid!

Name:
Location: Estonia

Thursday, August 31, 2006

Lähme Sa'a-sse

Viimase nädala jooksul olen palju joonistanud ning tein,ud muid ettevalmistusi mängimaks meie suurepäraseid keskkonnamänge, mida siin Simone ja Lesliega ette valmistame. 6htuti kas niisama uimerdanud, meie kameruni ema abi või abita süüa teinud ning tutvunud Yaounde ööeluga. Täna ärkasin juba kl 5, et pakkida asjad ning nüüd lähme kaheks Päevaks Sa'a-sse mingile GLOBE treeningule. Laupäeval korraks Yaoundes tagasi. Siis plaan kohtuda Peetriga. Ja pühapëva hommikul sõidame umbes kuuks ajaks Bueasse, inglisekeelne Kamerun, Kameruni mäe jalamil olev ülikoolilinn ehk -küla nagu Leslie ütleb, umbes 50 000 inimest. Ning kuna mu prantsuse keel ei ole kolme nädalaga eriti paranenud, siis ma mineku üle vaid rõõmustan.
Ja isale seoses helistamisega - välismaale helistamine on siin isegi odavam kui riigisisene helistamine, kui kasutan oma telefoni maksan kameruni sisese kõne eest 300 raha, telefonijaamast helistades on Eestisse tavatelefonile 100 raha ning mobiilile 250.
Päikest teile kõigile. Bueas peaks rohkem vihma sadama kui siin. Siin ainult üks vihm olnud.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tere!
Aitähh ikka huvitavate teadete eest oma elust seal.
Kas sa oma mobiiliga siis ei saa siia helistada ja palju see maksab?
Vaatasin saksas 1972a välja antud taskuatlast Die Erde kus oli 1970a loenduse järgi Kamerunis 5,8 mlj. elanikku (praegu 11 milj) Eesti suurusel maa-alal.
See küla 50000 elanikku asub ühe suurema linna Douala läheduses (suhteliselt)1970a - 250000 elanikku.
Kas te peate juba siis inimestele loenguid või nii ka?
Palju terviseid!
Kirjutasime emaga ka täna e-maili.
Isa

6:32 AM  

Post a Comment

<< Home