Aafrika "iminature"

See on Mari ajaveeb. Viibin kolm kuud Aafrikas riigis nimega Kamerun. Sattusin siia vabatahtlikuna läbi Globaalse Hariduse Võrgustiku (GLEN), vaata täpsemalt www.glen-europe.com, ning tegelen laste keskkonnaharidusega, kliimamuutuste õpetamisega koolides programmi GLOBE abil, www.globe.gov. Kirjutan siia oma muljeid ja m6tteid. Lugege aga ning j2tke kommentaaride alla teateid!

Name:
Location: Estonia

Monday, September 11, 2006

N2dalal6pp ja Napoleon

Laup2eval tegime esimesed ujumisliigutused ookeanis. P6genesime vihma k2est ookeani peitu ning m2ssasime lainetega v6idelda. Vesi polnd yldse soolane. Eriti kui v6rrelda Musta mere v6i Egeuse merega. Aga samas meenub midagi Jaaguse k2est 6pitut, et ega troopilistel laiustel see vesi vist v2ga soolane polegi. Siis p6rutasime veel Idenausse, mis kaugeim punkt ookeani 22res, kuhu veel korralik tee l2heb Nigeeria suunal. Piirini on kyll veel aega, aga samas peetakse seda juba piirilinnaks. Pigem n2gi v2lja nagu v2ike kyla, aga kala maitses hea.
Ja tagasitulles olima l2bim2rjad, aga yks mees, kes elab natuke enne meie kodu kutsus meid enda poole riisi ja kalasuppi s66ma, mis maitses veel eriti hea. Tema nimi on Napoleon ning ta oskab vene keelt, sest 6ppis n6uka ajal 9 aastat Kiievis rahvusvahelist 6igust. P2ris naljakas on siinmail vene keelt purssida ja kohata inimest, kes on nii 6nnelik n2hes endist n6ukogude inimest. Kuigi ta oli vist nati pettunud, et minu vene keel vist ikka v2ga hea ei ole.
Ning veel juhtus nii, et keegi pani meie ukse tagant Simone sandaalid pihta. Ma ei tea, kuidas see nii saab olla, aga Simonega alati juhtub midagi. Siiski on ta p2rast pikka kirumist r22mus ja roosa.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tere!
Kirjutan praegu Kiku arvutis, kuna minu arvuti läks nii pöhjalikult rikki, et Kövaketas tuli töökotta viia et ehk on väike vöimalus minu pooleliolevate kahe töö faile kätte saada. Muidu on mul pea kuu aja töö tuulde läinud.
Kas sul tihti märjana seal kulm ei hakka. Palju seal kraadiklaas ka sooja näitab?
Praegu oleme Emaga kahekesi kuna LKKI läksid hommikul ööpäevaks Tähetorni.
Neljapäeval proovin ka orienteerumisest osa vötta ule kuu aja mil mul liigese pöletik oli.
Eelmine neljap käisin laste ja Leaga Lasterajal ja korjasime sousti jägu seeni.
Aitähh Simonele terviste eest ja saadan vastu Palju Terviseid köigile. Marile ja tema söpradele!
Isalt ja Emalt ka kes ömbleb nädalavahetusel IJA soolaleivaks ja kartulivötmiseks voodilinu.

8:10 AM  
Anonymous Anonymous said...

Mann, tead, üli hiigla tore, et sa n8nda siin oma elust kirjutad. See on nagu vanasti ajalehte "Säde" ootasime, et ometigi järjejuttu edasi lugeda saaks.

2:11 PM  

Post a Comment

<< Home