Aafrika "iminature"

See on Mari ajaveeb. Viibin kolm kuud Aafrikas riigis nimega Kamerun. Sattusin siia vabatahtlikuna läbi Globaalse Hariduse Võrgustiku (GLEN), vaata täpsemalt www.glen-europe.com, ning tegelen laste keskkonnaharidusega, kliimamuutuste õpetamisega koolides programmi GLOBE abil, www.globe.gov. Kirjutan siia oma muljeid ja m6tteid. Lugege aga ning j2tke kommentaaride alla teateid!

Name:
Location: Estonia

Monday, August 21, 2006

Pilte tahan panna, aga..

Üritan siin juba mitu tundi mõnda pilti üles panna, aga kuidagi ei taha õnnestuda. Varasemate postituste alla suutsin vaid sokutada ühe tumeda pilti meie hotellitoast ja pildi Alinest. Aga arvuti ja internet on nii aeglased, et mine või halliks.
Eile jõime Simonega oma esimesed Kameruni õlled. Laksime õllekasse koos Eriku ja tema sõbra Takemiga. Erik on üks geograafidoktorant, kes müüs meile poti ja taldrikud - vist juba kirjutasin. Ning Takem osutus ka geograafiks. Nii, et tundsin ennast nagu mñusal geograafiapeol. Tantsuks siiski ei läinud.
Kamerunlased väidavad, et Saksamaa järel juuakse Kamerunis inmese kohta kõige enam õlut. Ma ei tea kuivõrd see tõele vastab, ma pakuks Eestit sellega võistlema, aga õllepudelid on siin küll suured. 0,65l on tavaline taks. Ning suur õlletehas asub Doualas. Palju on ka kohapeal pruulitud Guinessi.
No igatahes oli meie kõtsuskäik päris huvitav. Ning Eriku ja Takemiga kohalikes geograafiateemadest vestelda samuti. Vahel kerkis ka üles teema, et millal ja miks me peaksime nendega magama, aga kui sai selgeks räägitud, et oleme mõlemad kihlatud ning kavatseme Kamerunist naastes kohe abielluda :), siis sai selle teemaga pea-aegu ühele poole, kuigi päris alla nad vist ikka ei andnud.
No nii, nüüd pean jälle lahkuma. Piltidega jagelen järgmine kord edasi.

1 Comments:

Blogger tiu said...

Hei kallis Mari! Tore et peaaegu kylla tulid! :) See 6llepudelite teema on meil sama, need on ikka pirakad, ma ajasin selle siin juba veinipudeli p2he sassi. Nii vahva, et sa siin oled ja elad vist suht samu asju yle! :)
2gedat aega ja tevita Simoned!
Kalli!

7:09 AM  

Post a Comment

<< Home