Aafrika "iminature"

See on Mari ajaveeb. Viibin kolm kuud Aafrikas riigis nimega Kamerun. Sattusin siia vabatahtlikuna läbi Globaalse Hariduse Võrgustiku (GLEN), vaata täpsemalt www.glen-europe.com, ning tegelen laste keskkonnaharidusega, kliimamuutuste õpetamisega koolides programmi GLOBE abil, www.globe.gov. Kirjutan siia oma muljeid ja m6tteid. Lugege aga ning j2tke kommentaaride alla teateid!

Name:
Location: Estonia

Friday, August 18, 2006

Reisiettevalmistused, 06.08.2006

hakkavad jälle ilmet võtma.Paari viimase nädala jooksul on seoses reisile minemisega enamvähem kõik hästi laabunud. Olen teinud mitmeid nimekirjasid, mis tahan veel enne reisi ära teha ning vaid väheste punktidega ei ole päris rahul... Hästi on läinud, kuna:
1. malaariat saab ennetada ka hoöopaatiliste ravümitega! Peab võtma mitmeid nasodeid ja nende sisse võtmisel on oma skeem, mis päris keeruline, aga vähemalt ei ole nii hirmus kahjulik kui Lariaam. Probleemiks on ainult nasodi nimega Malaaria 30 leidmine, ülejäänusid saan kindlasti Berliinist. Kui seda ei leia, siis alustan ikka Lariaami-kuuri, hambad ristis. Viimast ostak kindlasti kaasa, sest kui peaks tõesti malaariasse jääma, on see pea parim rohi.
2. läbi trip.ee leitud Kameruni-eestlane :) vastas mu kirjale! Tuleb välja, et ta elab Kamerunis juba kuus aastat ning kavatseb sinna veel vähemalt kaheks aastaks jääda. Väga põnev! Ega ma rohkem tema kohta ei teagi kui veel, et ta elab Yaoundes, nimeks Ivo ning seda, mis on ta telefoni number. Aga eks saab siis külla minna..
3. Nugade-vahmiil kinkis mulle väikse ja taskupärase digikaamera, millega saab palju-palju pilte teha. Nii, et õige pea võiks see ajaveeb ka natuke pildirohkemaks saada.
4. leidsin Kristiine keskusest Jyski poest suurepärase moskiito-võrgu, mis maksis 79 krooni :). Valida oli valge ning valge ja lilledega vahel. Võtsin ilma lilledeta.
5. Leslielt sain just üle pika aja teate. Tema ka veel täitsa elavate kirjas. Ootan juba taaskohtumist.Ja kolmapäeval asun Riia poole teele, kust edasi Berliin-Brüssel-Yaounde

0 Comments:

Post a Comment

<< Home