Aafrika "iminature"

See on Mari ajaveeb. Viibin kolm kuud Aafrikas riigis nimega Kamerun. Sattusin siia vabatahtlikuna läbi Globaalse Hariduse Võrgustiku (GLEN), vaata täpsemalt www.glen-europe.com, ning tegelen laste keskkonnaharidusega, kliimamuutuste õpetamisega koolides programmi GLOBE abil, www.globe.gov. Kirjutan siia oma muljeid ja m6tteid. Lugege aga ning j2tke kommentaaride alla teateid!

Name:
Location: Estonia

Friday, October 13, 2006

Gosia

Esmasp2eval liitus meiega Gosia. Poola tydruk, kes t66tas enne naisorganisatsioonidega palmikasvatuspiirkonnas Mamfes, aga kuna l6puks ennast v2ga vajalikuna ei tundnud, siis tegime talle ettepaneku meiega liituda. Gosiaga tutvusime juba GLEN-seminaridel, nii et teame teda suht h2sti. Gosia tandem Georg j2i Mamfesse. Tema t66 on palmi6litootmismasinaid parandada ja seepi valmistada. On oma t66ga rohkem v6i v2hem rahul. Ainuke probleem Geogriga, et ta on endale kuuldavasti pruudi leidnud ning nii Gosia jutust kui ka Geogri enda e-mailist kumab l2bi, et tegemist on tyypilise juhtumida "vii mind Euroopasse". Tydruku endine peigmees oli Euroopasse l2inud ning ei vasta enam kirjadele - kas pole l2bin2htav, mida see tydruk esimese asjana Euroopas teeb ja Georg v6ib lihtsalt suu puhtaks pyhkida. Ahjaa! Kavatsen talle kirjutada pika ja valgustava kirja, sest Georgi v2hegi tundes on tema sellesuunaline m6tlemisv6ime suht piiratud.
Siis sattusime siin veel kohaliku vabadusliikumise kyysi. Niinimetatud SCNC L6una-Kameruni

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Aga meil on siin ikka kuldne sügis:kunstiõpetuse klassi paistavad männid, kuldne kask, kuld-rohelised kastan, vaher ja jalakas.2 koolipoissi vastavad matem. järeltööd. Ootasin neid siin tund aega, aga ilm on nii ilus ja kutsuv, et laseksin kiiremas korras jalga. Õhus on tunda öökülmade lähenemist. ema

4:11 AM  

Post a Comment

<< Home